Sendika
Erdoğan için ‘Sağlam İrade’ ilanı veren Sivil Dayanışma Platformu, ‘Teröre karşı tek ses’ mitingi adı altında AKP’ye seçim mitingi düzenliyor
sivil-dayanisma-platformuGazetelere tam sayfa olarak Erdoğan için “Sağlam İrade” ilanları veren Sivil Dayanışma Platformu, Erdoğan’ın seçim çalışmasının yürütücülüğüne başladı.
Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Doğan erken seçimde AKP Kayseri Milletvekili aday adayı olurken, Sivil Dayanışma Platformu da AKP mitinglerinin çağrıcılığını üstlendi.
Yeni miting alanı asker cenazeleri
Erdoğan’ın 7 Haziran seçim sürecinde açılışları seçim mitingi olarak kullanmasının ardından, savaş konseptiyle gidilen erken seçimde asker cenazeleri yeni seçim mitingi alanlarına döndü.
Sivil Dayanışma Platformu’nun “Teröre karşı tek ses” diyerek 20 Eylül Pazar günü Yenikapı’da düzenleyeceği mitinge; Erdoğan, Davutoğlu ve TBMM Başkanı Yılmaz da katılacak.