6 Åžubat Pazar Günü BeÅŸiktaÅŸ Meydanı’na KardeÅŸlik Nöbeti’ne!

Hrant’ı katleden sisteminizin adaletini afişe etmek için toplanacağız!

Hrant Dink’in katlediliÅŸinin 4. yılını henüz doldurmuÅŸken, 7 ÅŸubat’ta onu katledenlerin ”sözde” yargılandığı 16. duruÅŸmaya tanıklık edeceÄŸiz. Geride kalan 15 duruÅŸma bize göstermiÅŸtir ki mahkeme Hrant Dink’i katleden tetikçileri yargılamanın ötesine geçmeyecektir. Bu suikastı planlayanlar ve üç maymunu oynayarak suça ortak olanlar korunmakta polis, jandarma, MİT, içiÅŸleri bakanlığı ve hükümet görevlileri tüm soruÅŸturmalardan uzak tutulmaktadır.

Hrant Dink cinayeti ve benzeri siyasi cinayetlerin şahidi nesiller olarak gerçek failleri yargılayacak ve halka karşı işledikleri tüm suçların hesabını mutlaka soracağız.

Bir bebekten katil yaratan karanlığı dağıtmak için;
06 Åžubat Pazar, saat 19.00 BeÅŸiktaÅŸ İskele Meydanı‘nda buluÅŸuyoruz.

AKA-DER, Alınteri, BDP, Ekim Gençliği, Emek Gençliği, EMEP, Emek ve Özgürlük Cephesi, ESP, Gençlik Muhalefeti, Kaldıraç, Nor Zartonk, Öğrenci Muhalefeti, Partizan, Sosyalist Demokrasi İçin Yeniyol, Sosyalist Umut, Yeni Demokrat Gençlik